Tirokafteri - crema picanta din branza Feta

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 6 Iun 2015 | 9805 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 grame branza Feta
  • 1 lingurita fulgi de chili
  • 1 lingura ulei de masline
  • 3 linguri iaurt grecesc cu continut redus de grasime
  • 1 lingurita suc de lamaie
  • oregano
  • masilne
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tirokafteri - crema picanta din branza Feta:

Intr-o tigaie se incalzeste putin ulei de masline si se adauga fulgii de chili. Se prajesc la foc mediu spre mic pana elibereaza aroma. Se transfera uleiul astfel infuzat, impreuna cu fulgii de chili intr-un bol cu pereti inalti. 

Se adauga branza Feta si iaurtul in bol si cu ajutorul unui mixer la viteza mica se transforma totull intr-o pasta omogena. Se mai mixeaza cateva minute la viteza medie, pana divine o compozitie pufoasa. Se adauga restul de ulei de masline si sucul de lamaie si se mixeaza pana la incorporare. 

Se decoreaza cu oregano si masline si se consuma cu paine sau legume. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tirokafteri - crema picanta din branza Feta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute(golurile spaniei)