Toast Caprese

de BuburuzaBubu in Aperitive / Garnituri, 3 Sep 2012 | 1280 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de toast
  • 100 gr rosii cherry
  • 100 gr branza mozzarella
  • 3 lingurite de sos pesto verde
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Toast Caprese:

Se prajesc feliile de paine in toaster dupa care se ung cu 2 lingurite de sos pesto.

Scurgem bine branza de zer.

Pe fiecare bucata de toast se pune felii de branza taiata apoi felii de rosii.Cu resul de sos pesto ungem rosiile si feliile de branza. Punem feliile de toast pe o tava si se baga la cuptorul incins la 200 C pentru cca 10 min. Decoram cu frunze de busuioc.

Pofta Buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Toast Caprese 176013
retete culinare - Toast Caprese 176014

COMENTARII (14)

Sim0na 1

04.09.2012, 11:10

Vreau si eu o portie!!

gaby_gabytza 1

09.09.2012, 22:28

andreea_angelo 1

12.11.2012, 11:22

arata foarte bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D