Strudel cu spanac

de Alina26 in Aperitive / Garnituri, 17 Ian 2014 | 1728 vizualizari

 

Un aperitiv rapid de facut.Reci sau calde,sunt foarte gustoase!!

 

INGREDIENTE

  • 2 pachete de foietaj
  • 500g spanac
  • 200g ricotta
  • 50 parmezan ras
  • 1 varf cutit nucusoara
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • 1 galbenus pentru uns
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu spanac:

1.Am incins cuptorul 190°.Am fiert spanacul,l-am stors bine si l-am tocat putin.

2.Intr-un bol am pus ricotta,spanacul,parmezan,1 ou,sare,piper,nucsoara si am mestecat bine.

3.Am intins aluatul,am impartit compozitia in doua si l-am intins pe mijlocul foii.Le-am impachetat,le-am taiat in 5 bucati fiecare si le-am pus in tava.Cu ajutorul foarfecii am taiat ici colo,ca sa para un strudel.

4.Le-am uns cu galbenus i am dat la cuptor 20-30 de minute pana se rumenesc.

Lasati sa se raceasca putin inainte de a le servi,dar sunt bune si reci.

Pofta buna!!!!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Strudel cu spanac 291578
retete culinare - Strudel cu spanac 291579
retete culinare - Strudel cu spanac 291580
retete culinare - Strudel cu spanac 291581
retete culinare - Strudel cu spanac 291582
retete culinare - Strudel cu spanac 291584

COMENTARII (16)

Krystyan Trendy 1

18.01.2014, 00:00

arata minunat

laura_n 1

18.01.2014, 17:50

biig like!

Alina26 1

02.02.2014, 18:41

va multumesc mult pentru aprecieri!!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S