Tocanita cu carne de porc

de Alinutza80 in Porc, 24 Mar 2012 | 3550 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 7 cartofi potriviti
  • 4 cepe
  • 1 lingura bulion
  • patrunjel verde
  • cimbru
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu carne de porc:

Cartofii se curata, se spala, se taie cubulete si se pun la fiert cu un putina sare. Carnea se taie cubulete, se condimenteaza si se prajeste in 2-3 linguri de ulei, apoi se scoate intr-o cratita. In aceeasi tigaie unde s-a prajit carnea, se pune ceapa la calit. Dupa ce se caleste se adauga 1 lingura de bulion si se mai lasa 2-3 minute.Peste carnea prajita se adauga ceapa calita si cartofii fierti impreuna cu apa in care au fiert. Se sareaza si condimenteaza dupa gust , iar apoi se mai lasa sa fiarba la foc mic aproximativ 15 minute.

La sfarsit se adauga patrunjelul verde tocat.

Se serveste fierbinte cu muraturi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu carne la garnita