Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Cartofii se curata, se spala, se taie cubulete si se pun la fiert cu un putina sare. Carnea se taie cubulete, se condimenteaza si se prajeste in 2-3 linguri de ulei, apoi se scoate intr-o cratita. In aceeasi tigaie unde s-a prajit carnea, se pune ceapa la calit. Dupa ce se caleste se adauga 1 lingura de bulion si se mai lasa 2-3 minute.Peste carnea prajita se adauga ceapa calita si cartofii fierti impreuna cu apa in care au fiert. Se sareaza si condimenteaza dupa gust , iar apoi se mai lasa sa fiarba la foc mic aproximativ 15 minute.
La sfarsit se adauga patrunjelul verde tocat.
Se serveste fierbinte cu muraturi.
Pofta buna!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult