Tocanita cu ciuperci si legume

de Tabita _ in Mancaruri de post, 14 Mar 2019 | 5487 vizualizari

 

O mancare gustoasa si sanatoasa potrivita pentru pranz sau pentru cina.
"retete de post creative"

 

INGREDIENTE

  • 3 catei usturoi
  • 1 ceapa rosie
  • 5 cartofi
  • 400 g ciuperci taiate din conserva
  • 400 g rosii decojite in suc de rosii
  • 150 g legume congelate: mazare, fasole verde, porumb
  • putin ulei
  • boia de ardei dulce
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu ciuperci si legume:


Mai intai curatam si spalam usturoiul, ceapa si le tocam.
Apoi curatam, spalam si taiem cubulete cartofii.
Intr-o oala, punem putin ulei la incins si calim usturoiul. Apoi adaugam ceapa si ciupercile si le lasam cateva minute la foc mic, amestecand din cand in cand.
Adaugam condimentele.
Adaugam cartofii si punem apa cat sa-i acopere si lasam sa fiarba la foc mic 15-20 de minute.
Adaugam legumele congelate si rosiile si mai lasam sa fiarba pentru 10 minute.
Potrivim de sare si oprim focul.
Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate servi alaturi de muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu ciuperci si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole boabe