Tocanita cu tacamuri de gaina

de mihaelar63 in Pui, 22 Dec 2013 | 3918 vizualizari

 

Daca ai o gaina buna de casa oricat de simpla este mancarea , are o savoare deosebita .

 

INGREDIENTE

  • Spate, aripi, gat, labe, ficat, pipota, galbenusuri de la gaina [1 kg]
  • 2 cepe
  • 4 catei usturoi
  • 1 lingurita boia
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu tacamuri de gaina:

Tacamurile de gaina se curata si sespala bine si se pun la fiert cu putina apa .

Ceapa si usturoiul se curata , se toaca si se adauga peste carne + sare+boia .

Fierbeti si lasati sa scada apa .

Supravegheati pana se prajeste carnea in grasimea proprie si se rumeneste .

Serviti cu mult patrunjel tocat si piper .

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tocanita cu tacamuri de gaina 286162
retete culinare - Tocanita cu tacamuri de gaina 286165
retete culinare - Tocanita cu tacamuri de gaina 286167
retete culinare - Tocanita cu tacamuri de gaina 286170
retete culinare - Tocanita cu tacamuri de gaina 286172
retete culinare - Tocanita cu tacamuri de gaina 286173
retete culinare - Tocanita cu tacamuri de gaina 286174
retete culinare - Tocanita cu tacamuri de gaina 286176
retete culinare - Tocanita cu tacamuri de gaina 286179

COMENTARII (12)

Bunica 1

23.12.2013, 09:46

Te-ai pus pe gatit!

mihaelar63 1

23.12.2013, 13:57

Buni eu am intodeauna mancare de rezerva

mamaieelena 1

23.12.2013, 16:05

cand ai mai multe optiuni e normal sa poti face diferenta la carne arata super si de gust este super

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D