Tocanita de carne cu galuste si ciuperci

de reisnaor_2006 in Porc, 23 Noi 2014 | 1456 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei rosu
  • 200 gr ciuperci conserva
  • 1 ou
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de carne cu galuste si ciuperci:

Intr-o cratita punem putin ulei si calim ceapa si ardeiul taiat, adaugam carnea taiata cubulete si 2 cani de apa si lasam sa dea in clocot .Dupa ce a fiert carnea adaugam ciupercile, saram si piperam si facem galustele dintr-un ou, 2 lg de faina si zeama din tocanita.

Pofta buna.

 

RETETA IN IMAGINI

Tocanita de carne cu galuste si ciuperci-0
Tocanita de carne cu galuste si ciuperci-1
Tocanita de carne cu galuste si ciuperci-2
Tocanita de carne cu galuste si ciuperci-3
Tocanita de carne cu galuste si ciuperci-4
Tocanita de carne cu galuste si ciuperci-5
Tocanita de carne cu galuste si ciuperci-6
Tocanita de carne cu galuste si ciuperci-7
Tocanita de carne cu galuste si ciuperci-8
Tocanita de carne cu galuste si ciuperci-9

COMENTARII (13)

 merisor

merisor 1

23.11.2014, 17:25

Ce tocanita buna ai facut!

MotanLaOale

MotanLaOale 1

23.11.2014, 18:26

NicoNico

NicoNico 1

07.12.2014, 21:32

buna ,am si eu o intrebare . ce consistenta treb sa aiba compozitia galustelor ,ca eu din pacate nu mai tin minte cand facea reteta asta draga mea bunica , si tu nu ai precizat , app arata delicios se poate pune si usturoi si cimbru ? eu asa pun la tocanitele mele sunt cam dependenta de aceste doua ingrediente la felul 2

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!