Tocanita de porc

de Rahela Velicu in Porc, 16 Feb 2017 | 5755 vizualizari

 

O mancare extrem de gustoasa si rapida. Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/tocanita-de-porc-cu-mamaliga/

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne de porc
  • 2 cepe
  • 4 linguri pasta de tomate
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • oregano
  • malai
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc:

Mai intai, curatam ceapa si o taiem marunt. O punem la calit impreuna cu carnea taiata cuburi si o lasam pana cand incepe sa se rumeneasca usor carnea.

Adaugam o cana de apa si pasta de tomate si lasam sa fiarba. Adaugam sare si piper dupa gust. La final, adaugam oregano.

Separat, pregatim mamaliga: punem apa cu sare si o lingura de malai la fiert. Cand clocoteste, adaugam malai pentru a ingrosa mamaliga. Amestecam continuu si cand se desprinde usor de peretii cratitei, inseamna ca este facuta si o luam de pe foc.

Punem mamaliga pe un platou si cu lingura umezita, ii facem o adancitura in jumatate in care vom pune tocanita. Presaram oregano deasupra.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Oregano se poate inlocui cu patrunjel verde.

2

O muratura alaturi a fi fost ideala :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet file