Tocanita de pui( curcan ) cu mamaliguta

de Sidy in Pui, 24 Iun 2011 | 2967 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Carnea de la un pui,
  • 1 legatura ceapa verde,
  • 2 rosii,
  • 1/2 ardei gras,
  • 300 g faina de malai
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • sare,
  •  piper,
  • patrunjel verde
  • 2-3 catei usturoi
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui( curcan ) cu mamaliguta:

Ceapa taiata marunt se pune la calit pina devine sticloasa, apoi adaugam rosiile taiate cubuletesi ardeiul gras taiat.

Dupa cateva minute  adaugam  carnea , pasta de gogosari si potrivim gustul de sare si piper.Se adauga patrunjel verde tocat, usturoiul si o cana cu apa, apoi se lasa sa fiarba carnea bine.

Se face mamaliguta: la 1 l apa cu sare dupa gust ,se pun 300 g malai si se lasa sa fiarba, invirtindu-se sa nu se prinda mamaliga de vas.


Cind sunt gata se monteaza pe farfurie in portii.

Pofta mare !

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tocanita de pui( curcan ) cu mamaliguta 111647
retete culinare - Tocanita de pui( curcan ) cu mamaliguta 111648
retete culinare - Tocanita de pui( curcan ) cu mamaliguta 111649
retete culinare - Tocanita de pui( curcan ) cu mamaliguta 111650
retete culinare - Tocanita de pui( curcan ) cu mamaliguta 111651
retete culinare - Tocanita de pui( curcan ) cu mamaliguta 111653

COMENTARII (13)

adry88 1

28.06.2011, 16:28

Lau 1

02.07.2011, 22:57

place

soryna1981 1

16.07.2011, 16:07

Nu pot sa zic decat...palaria jos...imi place tot ce tine de tocanite...sunt sigura ca este foarte buna la fel dupa aspect......am si eu o rugaminte cum pot sa introduc prieteni in lista?.....cum sa-i selectez?...multumesc....o zi buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D