Tochitura

de -Licurici- in Mancaruri cu carne, 30 Iun 2015 | 1245 vizualizari

 

Mi se facea pofta in fiecare zi cand ma uitam pe meniurile postate de bucatarasi si m-am gandit sa postez si eu reteta mea de tochitura. Am vazut ca fiecare o face dupa bunul plac, asa ca va prezint varianta care imi place mie si o pregatesc mai mereu celor dragi :)

 

INGREDIENTE

  • 300 g kaizer
  • 500g carne de porc semiafumata
  • 4 tipuri de carnati(ardelenesc, macelaresc, de casa si semiafumat)
  • 2 cepe mari
  • 1 catel de usturoi
  • 200 g bulion
  • cimbru, sare, piper
  • patrunjel verde
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura:

  • Carnatii, kaizerul si carnea le-am taiat bucati mici, iar ceapa si ustuioiul le-am tocat putin mai mare decat de obicei.
  • Prima data am pus kaizerul la prajit, apoi am adaugat carnea si carnatii, le-am prajit putin, apoi am adaugat ceapa si usturoil si le-am mai lasat  cam 5 min, sa se inmoaie.
  • Am amestecat, intr-un castron, bulionul cu o cana de apa, apoi l-am pus peste carne.
  • Am pus si o lingura de cimbru si am lasat sa fiarba in jur de 30min.
  • Cand a fost aproape gata, am potrivit cu sare, piper si am adaugat patrunjelul tocat.
  • Am servit cu mamaliguta si a fost tare gustos.
 

RETETA IN IMAGINI

Tochitura-0
Tochitura-1
Tochitura-2
Tochitura-3
Tochitura-4
Tochitura-5
Tochitura-6
Tochitura-7
Tochitura-8
Tochitura-9
Tochitura-10
Tochitura-11
Tochitura-12
Tochitura-13
Tochitura-14

COMENTARII (20)

-Licurici-

-Licurici- 1

30.06.2015, 20:07

Rocsi

Rocsi 1

30.06.2015, 21:16

Ce as manca o portie, dar imi permit doar sa o degust

-Licurici-

-Licurici- 1

30.06.2015, 21:34

A fost foarte buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!