Tort Alex

de Andreea Caroline in Torturi, 6 Iul 2013 | 2765 vizualizari

 

Un tort minunat,aromat si foarte simplu de facut.Din lipsa de timp am folosit un blat cumparat insa se poate inlocui cu un blat de pandispan facut in casa !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 blat tort
  • 500 ml frisca lichida
  • 50 gr ciocolata rasa
  • 1 cutie piersici in sirop
  • 200 gr ciocolata pentru decor
  • 100 gr arahide in ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Alex:

Blatul il impartim in trei parti egale.Fiecare parte o insiropam cu siropul de la piersici.

Se pune pe un platou primul blat.Se orneaza cu frisca batuta bine ,piersici taiate cubulete si ciocolata data prin razatoare.

Se pune peste acestea ,cel de-al doilea blat si repetam:frisca,piersici si ciocolata.

Se aseaza si cel de-al treilea blat.Il invelim cu frisca.Pe margini ornam cu ciocolata.

Cu ajutorul unui posh ornam cu frisca si partea de deasupra a tortului.

In mijloc punem ciocolata rasa iar in jur punem arahidele in ciocolata.

Se tine la frigider pina in momentul servirii.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tort Alex 242319
retete culinare - Tort Alex 242320
retete culinare - Tort Alex 242321
retete culinare - Tort Alex 242322
retete culinare - Tort Alex 242323
retete culinare - Tort Alex 242324
retete culinare - Tort Alex 242325

COMENTARII (26)

Andreea Caroline 1

07.07.2013, 08:03

Dia...la mine nu s-a murdarit.Poate ca erau de la frigider si dupa ce le-am pus pe tort,am pus tortul imediat in frigider

Krystyan Trendy 1

05.11.2013, 21:42

mmm...minunat tort

Andreea Caroline 1

06.11.2013, 17:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D