Tort bradut

de Ligia Bxl in Torturi, 6 Ian 2011 | 3433 vizualizari

 

am vazut aceasta forma si in camara asa ca fetelor cu bani da-ti fuga si luati ca reteta o aveti:))

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1/2 pahar de zahar
  • 1/2 pahar de unt topit
  • 1/2 pahar lapte caldut
  • 1 plic praf de copt
  • putina sare
  • o esenta de vanilie
  • 2 cesti de faina
  • frisca ptr ornat
  • bombonele de ciocolata si ciocolata lichida ptr glazurat
  • cateva visine din compot
  • zeama de la compotul de cirese
  • crema mascarpone cu cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort bradut:

Se separa albusurile de galbenusuri,albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul,apoi se adauga galbenusurile,untul topit,laptele,apoi cu o lingura de lemn se amesteca usor faina si pliculetul de praf de copt,apoi se adauga esenta,sarea si se toarna compozitia in forma de bradut si se da la cuptor.Cand sa copt se scoate si se lasa la racit,apoi se taie pe mijloc,se insiropeaza,se pun visinile si crema(eu am pus crema mascarpone cu cacao facuta de mine din :2 oua se separa galbenusurile de albus,se freaca galb.cu 2 linguri de zahar si un plic de zahar vanilat,apoi am adaugat peste galb.o cutie mascarpone de 250 gr,albusurile se bat spuma apoi se pun peste mascarpone se amesteca usor toate si se pune 2 linguri de cacao)se orneaza dupa placere(am ornat cu frisca,bombonele si ciocolata lichida)Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Tort bradut-0
Tort bradut-1
Tort bradut-2
Tort bradut-3
Tort bradut-4
Tort bradut-5
Tort bradut-6
Tort bradut-7

COMENTARII (28)

tanyapatap

tanyapatap 1

07.01.2011, 13:16

CE BINEE ARATA FOARTE FRUMOS...

Ligia Bxl

Ligia Bxl 1

09.01.2011, 20:16

multumesc diva si lia

Ligia Bxl

Ligia Bxl 1

09.01.2011, 20:17

tania ma bucur ca-ti place

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!