Tort cu nuca caramelizata

de adayo75 in Torturi, 17 Oct 2013 | 2432 vizualizari

 

Este foarte usor de pregatit si foarte gustos, sper sa va placa .

 

INGREDIENTE

  • un blat de tort de vanilie
  • un plic de crema de vanilie
  • un plic de crema de caramel
  • 250 gr de frisca lichida
  • esenta de vanilie
  • 150 gr zahar
  • nuci 100 gr
  • caramel lichid
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu nuca caramelizata:

Se face siropul dintr-un pahar de apa cu 4 linguri de zahar si esenta de vanilie .Rand pe rand se fac cremele in  boluri separate(dupa cum mentioneaza pe plic ).Se pune frisca lichida intr-un bol se adauga zaharul (depinde cat de dulce vreti,eu pun mai putin  zahar pentru ca nu imi place foarte dulce) si se mixeaza aproximativ 10 minute(depinde de marca de frisca pe care o alegeti).nucile le prajiti foarte putin  (eu le-am facut in cuptorul cu microunde) dupa care cu sucitorul le striviti.

Dupa ce avem tot pregatit: siropul ,cremele ,frisca , nucile , insiropam blatul de tort si apoi pe primul  strat de jos punem crema de vanilie, pe cel de-al 2 cel de caramel si pe stratul de deasupra  punem frisca si decoram cu nuci si carmelul lichid .

 

 

 

COMENTARII (7)

adayo75

adayo75 1

17.10.2013, 23:31

multumesc

Miha

Miha 1

18.10.2013, 08:48

bine ai venit!

Rocsi

Rocsi 1

18.10.2013, 19:05

Bine ai venit

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!