Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Un tort de inghetata de pepene rosu preparat dupa reteta preluata de la Bunica, la care am facut mici modificari
Tortul de inghetata de pepene rosu se prepara astfel:
Se amesteca galbenusurile cu zaharul pana se obtine o crema
Miezul de pepene se mixeaza. Smantana se bate bine. Se adauga galbenusurile si pepenele amestecandu-se bine. Totul se rastoarna intr-un recipient si se da la congelator. Se lasa o ora se scoate si se mixeaza bine pentru a sparge acele de gheata. Se mai repeta de de 2 ori operatiunea.
Tortul de inghetata de pepene rosu l-am rasturnat pe o farfurie si am decorat cu frisca si ciocolata (dupa ce s-a inghetat complet)
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult