Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Cum nu aveam prea multe prin bucatarie si pofta de dulce isi spunea cuvantul am incropit repede acest tort care a iesit chiar foarte bun...
Blatul
Facem un pandispan,astfel - batem spuma albusurile cu zaharul,apoi adaugam galbenusurile,esenta de vanilie si praful de copt,apoi lg cu lg faina.Intr-o tava unsa si tapetata turnam compozitia si dam pt 25-30 min la cuptorul incalzit prealabil(180°C).
Crema
In vasul de la mixer punem laptele,zaharul vanilat si continutul plicului si mixam pana ce crema s-a ingrosat bine si dam la rece.
Sirop
Intr-un vas punem la foc sa fiarba apa,zaharul si esenta de vanilie si dupa ce a fiert lasam sa se raceasca.
Topping
Punem intr-un vas la topit margarina,apoi adaugam zaharul si dupa ce s-a topit adaugam laptele si esenta de rom si cand a inceput sa clocoteasca adaugam cacaoa,amestecam bine oprim focul si lasam sa se raceasca.
Dupa ce blatul s-a copt il portionam in doua foi egale.Asezam pe platou prima foaie,insiropam si punem o parte crema de vanilie,apoi cealalta foaie insiropam si ornam cu restul de crema de vanilie.In golurile ramase punem cu o lingurita topingul de ciocolata.Dam la rece pt 3-4 ore.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult