Tort "Magia verii", cu branza, zmeura si piersici

de Oana in Torturi, 24 Iun 2011 | 9291 vizualizari

 

Un deliciu cremos, plin de fructe si savoare, perfect intr-o zi de vara! Preparare fara coacere :)

 

INGREDIENTE

  • 4 galbenusuri
  • 100 g zahar brun
  • un pliculet zahar vanilat bourbon
  • 500 g branza de vaci
  • 250 g frisca lichida
  • 200 g zmeura
  • o piersica mare
  • piscoturi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort "Magia verii", cu branza, zmeura si piersici:

Galbenusurile se bat la bain-marie impreuna cu zaharul brun si zaharul vanilat, pana se obtine o spuma si incep sa se ingroase. Se lasa la racit. Se amesteca apoi cu branza de vaci si cu frisca batuta bine. Fructele se spala si se scurg bine, piersica se taie cubulete. Se amesteca in crema. Intr-o tava cu pereti detasabili se aseaza piscoturile la baza si pe margini. Piscoturile de pe margini le-am taiat pe jumatate. Se toarna crema si se lasa la rece cel putin 4 ore. Nu este nevoie de gelatina la acest tort, se va intari super crema!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort "Magia verii", cu branza, zmeura si piersici" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort cu cocos si ciocolata