Tort Pancakes cu crema de vanilie si sirop de visine

de Angelina_Elena in Torturi, 18 Iul 2013 | 3084 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 9 pancakes mari (preparate dupa reteta preferata)

Crema de vanilie:

  • 1 plic crema rapida cu gust de vanilie Dr. Oetker
  • 240 ml lapte rece
  • 3 linguri zahar pudra

Pentru insiropat:

  • 9 linguri sirop de visine

Pentru servit:

  • dulceata de visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Pancakes cu crema de vanilie si sirop de visine:

Crema de vanilie: intr-un vas punem praful pentru crema, zaharul pudra si laptele rece de la frigider.

Mixam bine pana se intareste si obtinem o crema pufoasa.

Impartim crema de vanilie in 6 parti egale.

Avem nevoie de 3 farfurii. Punem cate o clatita americana pe fiecare farfurie, o intepam din loc in loc cu o scobitoare si turnam cate o lingura de sirop de visine peste fiecare.

Punem pe fiecare pancakes cate o parte de crema, asezam alta clatita deasupra, intepam cu scobitoarea, punem siropul de visine,  alta parte de crema, clatita si gata!

Am obtinut 3 tortulete delicioase.

Cand servim punem deasupra de dulceata de visine!

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Tort Pancakes cu crema de vanilie si sirop de visine-0
Tort Pancakes cu crema de vanilie si sirop de visine-1

COMENTARII (44)

Angelina_Elena 1

20.07.2013, 23:41

Rocsi

Angelina_Elena 1

20.07.2013, 23:41

Geanina

Krystyan Trendy 1

14.11.2013, 08:24

foarte gustos tortul

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04