Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Turnedo (fr. tournedos) este carne din muşchi de vită preparată în sos picant.
Muschiul de vitel il taiem in felii cam de 1 cm grosime. Ceapa si ardeiul le taiem marunt de tot si le sotam in uleiul de masline. Taiem marunt si rosia si o adaugam langa ceapa.
In cratita adaugam o cana cu apa peste legumele sotate si adaugam muschiul , foile de dafin, usturoiul taiat feliute subtiri si celelalte condimente. Lasam sa fiarba la foc potrivit, acoperit, cam o ora pina ce carnea este bine fiarta. La sfarsit adaugam pasta de tomate si mai lasam sa dea un clocot
Tournedos-ul il servim cu piure de cartofi, orez sau mamaliguta. Pofta mare !
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult