Trufe cremoase si ciocolatoase

de Miha in Dulciuri, 19 Apr 2010 | 4024 vizualizari

 

cremoase si ciocolatoase, visul oricarui ciocoholic :))

 

INGREDIENTE

  • 100 g ciocolata amaruie
  • 250 g mascarpone
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri lichior de migdale
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trufe cremoase si ciocolatoase:

Se pune ciocolata la topit pe baie de aburi.

Dupa ce s-a topit se adauga cele 2 galbenusuri si se omogenizeaza. Amestecand continuu se adauga mascarpone, iar la sfarsit lichiorul de migdale.

Se pune la rece pana incepe sa se ingroase. Punem compozitia pe o bucata de hartie de copt si rulam, strangand bine la capete. Se da din nou la rece pana la intarirea completa.

Se portioneaza si se serveste ca atare sau cu cate un mot de frisca.

Sursa

 

TIPS-URI

1

se poate folosi orice fel de lichior va place sau puteti renunta la el

RETETA IN IMAGINI

Trufe cremoase si ciocolatoase-0
Trufe cremoase si ciocolatoase-1
Trufe cremoase si ciocolatoase-2

COMENTARII (39)

Cris2711 1

11.10.2011, 18:43

Si nu trebuie o mie de ingrediente o sa o pregatim si noi

Miha 1

14.10.2011, 23:15

Eiii...ce reteta ati scos voi de la naftalina dragelor...

angelika 1

25.01.2013, 09:17

Draga Miha, astazi am sa fac trufe dupa reteta ta. Deja prevad o mare bucurie in casa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04