Un cheesecake rapid si delicios

de mihaelad in Torturi, 10 Iun 2015 | 2153 vizualizari

 

Un cheesecake pe care il fac pentru ca e usor de realizat si in acelasi timp foarte gustos. Racoros, gata de a fi savurat imediat ce il scoti din frigider.
Il recomand incepatorilor intr-ale bucataritului!
S-aveti pofta!

 

INGREDIENTE

  • Blat: 250g piscoturi, 125g unt topit
  • Glazura: 150-200g ciocolata amaruie +1 cutie frisca lichida (de la Lidl)
  • Crema: – 500 g. branza de vaci (am ales de la Delaco, imi place consistenta) – 150 g. zahar – 3 oua mari – 180 g. smantana/iaurt – 1 lingurita coaja de lamaie ras
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Un cheesecake rapid si delicios:

Blat: Am dat piscoturile prin blender pana sunt bine maruntiti, apoi ii amestecam cu untul topit pana avem o pasta. Apasam compozitia pe fundul si peretii unei tavi de copt cu peretii detasabili. Am copt blatul 10 min in cuptorul incins la 160°C.

Glazura: Am amestecat la foc mic pana a avut consistenta dorita.

Crema: Am amestecat (ouale + zaharul) + branza+smantana + coaja de lamaie pana se obtine o crema fina.

Am rasturnat compozitia peste blatul de biscuit, in tava rotunda de tort, cu marginea detasabila

Am copt  timp de 40-50 min, la foc moderat (160 grade, treapta 4).

Dupa ce s-a racit usor am pus glazura peste. Ornatul m-a dat gata J

 

 

RETETA IN IMAGINI

Un cheesecake rapid si delicios-0
Un cheesecake rapid si delicios-1

COMENTARII (5)

Teo

Teo 1

10.06.2015, 21:42

Daca are crem,a de branza,sigur e gustos!

Panacris

Panacris 1

11.06.2015, 08:50

-Licurici-

-Licurici- 1

12.06.2015, 07:43

delicios!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!