Varza calita cu kaizer afumat si carnati

de T I M E A in Porc, 14 Iun 2012 | 3737 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - o varza potrivita
  • - 1 ceapa
  • - 2 bucati carnati
  • - 250 gr kaizer afumat
  • - sare
  • - piper
  • - cimbru
  • - marar uscat
  • - 250 ml suc de rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu kaizer afumat si carnati:

Mai intai taiem varza, o amestecam cu sare si o lasam 10 min.

Curatam si spalam ceapa si spalam si carnea.

Taiem marunt ceapa si o punem la calit in cateva linguri de ulei. Adaugam carnatii feliati si kaizerul taiat bucati.

Dupa 10 minute adaugam varza stoarsa de sare si turnam 2 cani de apa.

Lasam la fiert la foc mic acoperit.

Adaugam piper si daca mai e nevoie si sare. 

Cand varza e aproape fiarta adaugam cimbrul tocat marunt si mararul uscat.

Cand varza e fiarta in totalitate adaugam sucul de rosii lasam sa mai fiarba 5 min si luam de pe foc.

Servim cald!

Pofta mare!!!

 

RETETA IN IMAGINI

Varza calita cu kaizer afumat si carnati-0
Varza calita cu kaizer afumat si carnati-1
Varza calita cu kaizer afumat si carnati-2
Varza calita cu kaizer afumat si carnati-3
Varza calita cu kaizer afumat si carnati-4
Varza calita cu kaizer afumat si carnati-5
Varza calita cu kaizer afumat si carnati-6

COMENTARII (32)

MonaMimi

MonaMimi 1

18.06.2012, 13:58

roxanabucataras

roxanabucataras 1

18.06.2012, 20:49

delicioasa...nu mai spun ca mi-ar place s-o mananc din vasul ala in care ai prezentat-o mmmmmmmmm cu mamaliguta

T I M E A

T I M E A 1

23.06.2012, 22:51

ma bucur ca va place varza mea

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

11870 puncte

MotanLaOale

10810 puncte

mihaelar63

8800 puncte

mirela0911

8180 puncte

oanapl

7290 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pulpe de pui cu ciuperci
  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!