Varza calita cu paste[ mafaldine]

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 22 Iun 2012 | 1944 vizualizari

 

Cand am zarit-o in piata mi-am zis ca e cea mai frumoasa varza . Niciodata nu mai vazusem o varza mai frumoasa , de un verde crud , potrivit de indesata si foarte lucioasa . Parca era data cu lac pe deasupra .Pastele mafaldine le recomand cu toata caldura , fara ou dar de o calitate si gust ireprosabil .
Cu ingrediente de calitate , simplu gatite am obtinut un preparat savuros .

 

INGREDIENTE

  • 1 varza verde 1.5 kg
  • 1 punga paste mafaldine
  • 100 ml ulei
  • 2 fire marar verde
  • 1 lingurita cimbrisor verde tocat
  • 1 foaie de dafin
  • piper
  • sare
  • rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu paste[ mafaldine]:

  1. Varza se taie fideluta si se caleste usor in ulei + sare + foaie de dafin .
  2. Adaugati 1 fir de marar si cimbrisorul taiat si piper negru prospat macinat.
  3. Fierbeti pastele in multa apa sarata , le scurgeti si le serviti impreuna cu varza calita si rosii .

 

 

TIPS-URI

1

Varza a fost foarte cruda si proaspata nu a necesitat tratament termic indelungat si nu atrebuit sa fie frecata cu sare din timp sa se inmoaie .

2

Carnivorii pot adauga inainte de calirea verzei carnaciori sau jambon , Kaizer.

RETETA IN IMAGINI

Varza calita cu paste[ mafaldine]-0
Varza calita cu paste[ mafaldine]-1
Varza calita cu paste[ mafaldine]-2
Varza calita cu paste[ mafaldine]-3
Varza calita cu paste[ mafaldine]-4
Varza calita cu paste[ mafaldine]-5

COMENTARII (11)

Sim0na

Sim0na 1

23.06.2012, 23:05

Nu am mancat niciodata... A mai ramas o portie?

diaconta

diaconta 1

23.06.2012, 23:17

O daaaaaaaa ce-mi plac de obicei fac de post,acum n-am facut demult

jolygina

jolygina 1

20.08.2012, 21:45

foarte bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!