Varza dulce cu sunculita taraneasca

de Panacris in Mancaruri cu carne, 15 Sep 2012 | 3911 vizualizari

 

O mancare satioasa! Simplu si gustos!;)

 

INGREDIENTE

  • varza alba dulce 1 capatana ( cca 3 kg),
  • sunculita taraneasca 300 g,
  • ketchup Panacris 500 ml,
  • sare iodata,
  • marar de vara ( adica marar, ce se foloseste la muraturi;) )
  • rosii de vara 5 bucati,
  • ulei de floarea soarelui 200 ml.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza dulce cu sunculita taraneasca:

Varza se curata de foile vestede, se da pe rindea ( eu am folosit robotul din dotare:D) ), se pune intr/un vas mare, se presara cu sare si ulei si se lasa la calit cca. 15 minute. Sunculita se taie bucatele, se adauga la varza calita, impreuna cu ketchup-ul Panacris ( vezi reteta aici: http://www.bucataras.ro/retete/ketchup-panacris-35346.html), 500 ml de apa, apoi se amesteca  usor, pana se inglobeaza toate ingredientele. Se transfera amestecul de varza intr/un vas rezistent la cuptor, se pun betele de marar, si se acopera cu rosiile feliate, si se coace la cuptor cca. 40 de minute, acoperit. Se serveste fierbinte cu smantana sau ardei iute dupa gustul fiecaruia;) Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza dulce cu sunculita taraneasca" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de porc cu varza