Varza rosie pentru iarna

de mihaelaM in Muraturi, 20 Noi 2011 | 36674 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3kg varza rosie
  • 1kg otet
  • 1 kg apa
  • 3 linguri sare
  • 3 linguri zahar
  • foi de dafin
  • boabe de mustar
  • piper boabe
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza rosie pentru iarna:

Varza o curatam de frunzele de deasupra apoi o taiem in 2 ,dupa care o vom taia fasii.

Varza tocata o vom freca cu o lingura de sare pana incepe sa-si lase zeama.Punem varza in borcane,apasand cu mana sa se aseze.

Otetul il vom fierbe impreuna cu apa si condimentele dupa care vom pune peste varza in borcane.Punem capacul la borcane,apoi le sterilizam timp de 10 min,Le scoatem si le acoperim cu o patura pana a doua zi dupa care le punem in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza rosie pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

mihaelaM 1

21.11.2011, 21:44

trebuie mai Rocsi ,altfel nu se poate

mihaelaM 1

21.11.2011, 21:46

e destul de bun si ot6etul asta dar incearca cu cel din vin ,e mai tare

mihaelaM 1

21.11.2011, 21:46

Gabitza

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gogosari umpluti cu varza