Varza scazuta cu aripi de pui

de Bya Ralu in Pui, 23 Oct 2013 | 2788 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza potrivita
  • aripi de pui
  • 1/2 ceapa alba
  • 1 morcov mare
  • 2 rosii potrivite
  • 1 lingura de bulion
  • 1 catel de usturoi
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza scazuta cu aripi de pui:

Varza se taie fasii,se pune intr-o cratita ,se pune sare si se amesteca bine,se lasa circa 30 minute.

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit impreuna cu morcovul taiat rondele.

Aripile de pui se taie in doua si se pune la calit peste morcov si ceapa.

Varza se stoarce in maini si se pune in cratita,se pune apa cat sa acopere,punem sare si piper si lasam la fiert pana scade aproape toata zeama.

Rosiile le taiem cubulete,iar usturoiul se taie feliute,se adauga in cratita,impreuna cu bulionul,se lasa pana scade de tot zeama.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Varza scazuta cu aripi de pui 271527
retete culinare - Varza scazuta cu aripi de pui 271528
retete culinare - Varza scazuta cu aripi de pui 271529
retete culinare - Varza scazuta cu aripi de pui 271530
retete culinare - Varza scazuta cu aripi de pui 271531

COMENTARII (27)

Bya Ralu 1

19.11.2013, 10:37

roxana_simona 1

23.11.2013, 00:16

ceva nou dar bun

Bya Ralu 1

23.11.2013, 01:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55