Vinete pentru iarna (reteta Motan)

de MotanLaOale in Conserve, 1 Sep 2013 | 15659 vizualizari

 

Nu se poate sa nu pun pentru iarna vinete coapte pentru salata.

 

INGREDIENTE

  • 8 vinete (5 kg)
  • cutii alimentare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pentru iarna (reteta Motan):

Vinetele se coc pe aragaz la foc deschis pana devin moi peste tot.

Mie mi se par mai bune asa decat la cuptor, cele mai bune sunt coapte pe gratar cu carbuni dar de unde.

Se curata de coaja arsa si de cotoare cat sunt calde si se lasa la scurs 2-3 ore.

Se pun in cutii alimentare (ale mele au 750 ml) cam 850-900g.

Se pun capacele la cutii si se pun in congelator.

Iarna se dezgheata in sita,sa se scurga, si se face salata.

TIPS-URI

1

Vinetele se aleg coapte dar fara samburi, pe cat posibil.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pentru iarna (reteta Motan)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Conserva de vinete cu ardei si usturoi pentru iarna