Vinete umplute

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 26 Aug 2010 | 3377 vizualizari

 

Vinovate de acesta reteta sant bineneteles fetele de pe bucatars.ro care au facut la greu vinete umplute,si cum mi-a facut pofta am pus si eu in practica,numai ca ale mele s-au bronzat,dar au fost grozave

 

INGREDIENTE

  • 2-3 vinete potrivite
  • 1 ceapa
  • 250 g ciuperci
  • 350 g carne tocata pui
  • ardei rosu
  • sare
  • piper
  • pasta de tomate 2-3 linguri
  • cascaval ras
  • 1 rosie
  • ulei
  • 2 linguri de unt
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute:

Se taie vinetele in doua pe lungime si se scobesc cu un cutit cu varf,apoi miezul se toaca

Ceapa se caleste cu carnea tocata ,ardeiul ,miezul de la vinete si ciupercile tocate,dupa care se condimenteaza bine cu sare si piper si am pus si  pasta de tomate asta daca va place

Se sareaza vinetele si se lasa putin sa se scurga dupa care se pune un cubulet de unt in ele si se pune din compozitia cu carne si ciuperci cu o lingura sa faca burtica bine vinetele ,apoi se presa cascaval ras ,eu am pus si cate o feliute de rosie si se da tava la cuptor pentru 30 minute la foc potrivit(eu din greseala am miscat ceasul de la temperatura si s-au bronzat)dar au fost foarte bune,am pus si o canita de apa cu 3 linguri de ulei

Se servesc atat calde cat si reci cu ce va pofteste inimioara

 

RETETA IN IMAGINI

Vinete umplute-0
Vinete umplute-1
Vinete umplute-2
Vinete umplute-3
Vinete umplute-4
Vinete umplute-5
Vinete umplute-6
Vinete umplute-7
Vinete umplute-8
Vinete umplute-9

COMENTARII (33)

ela 1

30.08.2010, 01:26

acum mai dormim si noi noaptea,radem in somn

Adinacarla 1

30.08.2010, 08:38

o bunatate

danis 1

30.08.2010, 12:35

super bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20