Vinete umplute

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 26 Aug 2010 | 5544 vizualizari

 

Vinovate de acesta reteta sant bineneteles fetele de pe bucatars.ro care au facut la greu vinete umplute,si cum mi-a facut pofta am pus si eu in practica,numai ca ale mele s-au bronzat,dar au fost grozave

 

INGREDIENTE

  • 2-3 vinete potrivite
  • 1 ceapa
  • 250 g ciuperci
  • 350 g carne tocata pui
  • ardei rosu
  • sare
  • piper
  • pasta de tomate 2-3 linguri
  • cascaval ras
  • 1 rosie
  • ulei
  • 2 linguri de unt
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute:

Se taie vinetele in doua pe lungime si se scobesc cu un cutit cu varf,apoi miezul se toaca

Ceapa se caleste cu carnea tocata ,ardeiul ,miezul de la vinete si ciupercile tocate,dupa care se condimenteaza bine cu sare si piper si am pus si  pasta de tomate asta daca va place

Se sareaza vinetele si se lasa putin sa se scurga dupa care se pune un cubulet de unt in ele si se pune din compozitia cu carne si ciuperci cu o lingura sa faca burtica bine vinetele ,apoi se presa cascaval ras ,eu am pus si cate o feliute de rosie si se da tava la cuptor pentru 30 minute la foc potrivit(eu din greseala am miscat ceasul de la temperatura si s-au bronzat)dar au fost foarte bune,am pus si o canita de apa cu 3 linguri de ulei

Se servesc atat calde cat si reci cu ce va pofteste inimioara

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui in sos de rosii cu ciuperci si ardei