Vinete umplute

de ella 87 in Mancaruri de legume, 22 Feb 2011 | 5320 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • vinete,
  • ceapa,
  • sare,
  • piper,
  • verdeata,
  • bulion,
  • cascaval,
  • usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute:

Mai intai spalam vinetele si le taiem pe lung, fara sa le curata de coaja. Cu o lingura, scobim miezul si il tocam marunt cu un cutit. Punem ulei la incins,agaugam ceapa asteptam sa devina translucida si adaugam si miezul de la vinete, lasam putin sa se patrunda. Punem peste verdeata usturoiul si bulionul si amestecam. Le luam dupa foc,si incepem sa umplem vinetele,radem cascaval sau telemea deasupra si dam la cuptor 25 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

LUK 1

22.02.2011, 20:39

tare bine arata

ella 87 1

22.02.2011, 22:22

cu carne tocata cred k sunt mai bune...

MotanLaOale 1

23.02.2011, 08:06

bune bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Imam Bayildi