Vinete umplute

de nadina73 in Pui, 13 Mai 2010 | 7142 vizualizari

 

super bune si gustoase

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 1/2 ardei rosu si verde
  • 2 piepturi de pui
  • 250 g ciuperci champignion
  • 200 telemea 
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 4-5 linguri de pasta de tomate
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 1 ou
  • 1 lingura de unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute:

Se taie vinetele in bucati ,apoi se curata de miez.Miezul se zdrobeste bine cu badicora si se caleste cu ceapa tocata marunt si ardeiul.

Pieptul de pui se taie bucatele mici sau se toaca si se caleste si el in putin ulei,apoi se lasa sa fiarba cu putina apa, dupa care se pun ciupercile taiate marunt sau tocate(cum va place)

Telemeaua se zdrobeste bine cu furculita si se amesteca cu toate cand sant pregatite(pieptul de pui,ciupercile,vinetele tocate) se umplu bucatile de vinete si se aseaza intr-o tava unsa bine cu unt ,se pun la cuptor pentru aproximativ 45-50 minute

Eu am pus si niste cartofi,taiati in 4 condimentati cu sare si piper si putina apa in tava ,iar cand sant facute se scoate tava si se pune pasta de tomate,iar peste vinete am pus 1 ou batut bine cu sare apoi se mai lasa la cuptor 5-10 minute

Initial reteta era sa se taie vinetele pe lungime,insa eu am vazut reteta la oana si am preferat sa le tai si eu asa rondele

 

RETETA IN IMAGINI

Vinete umplute-0
Vinete umplute-1
Vinete umplute-2
Vinete umplute-3
Vinete umplute-4
Vinete umplute-5
Vinete umplute-6

COMENTARII (27)

nadina73

nadina73 1

14.05.2010, 19:03

multumesc danuta

mariac

mariac 1

18.05.2010, 20:23

cred ca sint bunedar mai tirziu o sa incerc si eu

cristinne

cristinne 1

25.07.2010, 19:04

f misto prezentarea

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

la 06:05

Cotlet de ton la grătar

de Bunica 6

Cotlet de ton la...

ieri la 20:05

Prăjitură frageda cu mere

de Bunica 6

Prăjitură...

ieri la 19:51

Gustare cu friptură de curcan

Gustare cu...

ieri la 19:24

Supă cremă cu fructe de mare

de Bunica 6

Supă cremă cu...

ieri la 19:12