Visine in conserva pentru prajituri

de diaconta in Sirop / Compot, 1 Iul 2011 | 11400 vizualizari

 

A venit vremea sa punem la pastrare fructele pentru prajituri,la congelator sau conserve in camara.Sa ne asiguram ca vor fi suficiente incat sa prajiturim toata iarna,fara a ne lipsi de savoarea fructelor.De data aceasta am pregatit visinele,care sunt foarte bune pentru prajituri,asa folosesc si fructele si siropul pentru jeleu.

 

INGREDIENTE

  • 3 kg de visine
  • 1,5 kg zahar
  • 1/2 tableta aspirina pentru fiecare borcan
  • 8 borcane de 400 ml
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Visine in conserva pentru prajituri:

Am folosit 3 kg de visine cu samburi,Nu le-am cantarit dupa ce am scos samburii.

Borcanele se spala foarte bine si se usuca.

Visinele se spala si se scot samburii.Se pune zaharul peste ele si se lasa pana a doua zi.Se mai amesteca din cand in cand pentru ca sa se dizolve zaharul si sa lase sirop.

Se pun visinele in borcanele pregatite si se umplu su siropul lasat.Se pune in fiecare borcan cate o aspirina,se inchid bine borcanele si se pun in camara.

Imi place sa folosesc visinele conservate in felul acesta pentru prajituri,isi pastreaza foarte bine gustul  si pot sa folosesc si siropul.

Pofta buna....mai la iarna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Visine in conserva pentru prajituri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (49)

diaconta 1

07.07.2011, 21:09

Ianculubita,eu cred ca e cel mai bun mod de conservare daca vrem sa le folosim la prajituri

mena29 1

14.07.2011, 07:37

O idee super!

Giana 1

12.06.2014, 22:35

Ce bine ca am gasit reteta asta. Acum am pus visine pentru compot si mi-au mai ramas cateva kg. Ma gandeam cum sa le pastrez pt prajituri fara sa le bag in congelator. O idee minunata. Multumim pt sfaturi. Ma duc sa le pregatesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Compot de coarne de padure