Vitel cu legume in vas de lut

de susu in Vita, 31 Mai 2012 | 7576 vizualizari

COMENTARII (11)

mihaelar63 1

31.05.2012, 13:17

Mancaruri gustoase si colorate in frumoasele tale vase de lut
Si acum visez la cele ce le ai din Bulgaria
Imi place cum iti pastrez cimbrul

bucatarimcudiana 1

31.05.2012, 13:23

bun de tot

susu 1

31.05.2012, 14:00

merci Mihaela, apropo de condimente, iubesc busuiocul si in mancare dar mai ales in ceaiuri, ii da un gust aparte, eu sunt o mare consumatoare de ceai de toate felurile si am sa fac un articol candva, busuiocul il folosesc impreuna cu menta, musetel, tei, le infuzez si aromatizez ceaiul cu lamaie si servesc cu miere

MotanLaOale 1

31.05.2012, 14:06

Lau 1

31.05.2012, 14:34

place

diaconta 1

31.05.2012, 14:46

imi place ca pui multe legume langa carne

Laly 1

31.05.2012, 17:28

Vin la masa

mamaieelena 1

31.05.2012, 18:51

deosebit

Rocsi 1

31.05.2012, 20:30

Sim0na 1

31.05.2012, 21:29

delicios!!!

Mihaela11_jo 1

01.06.2012, 09:10

Ce harnicutza ai fost saptamana asta!!!!!!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept picant de vitel la cuptor