Wrap de curcan cu masala

de Satisfyyourcravings in Curcan, 6 Feb 2013 | 1262 vizualizari

 

Poate constitui un prânz perfect, mai ales pentru cei activi.

 

INGREDIENTE

  • 1 tortilla
  • 2 frunze de salată verde
  • 1/3 ardei roșu, tăiat fâşii
  • 2 ciuperci proaspete, tăiate în 4
  • 1 linguriţă chives, tocat
  • 1/2 piept de curcan, tăiat fâșii sau cuburi
  • 1 bucată mică de ghimbir, decojită și dată de răzătoarea fină
  • 1 cățel de usturoi
  • 1/2 linguriţă de masala
  • 1/2 pahar de iaurt
  • sare/ piper
  • ulei de măsline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Wrap de curcan cu masala:

Bucățile de carne se marinează minim 10 minute la temparatura camerei în iaurtul amestecat cu usturoi, ghimbir,masala, sare și piper.

Ciupercile se sotează câteva minute în ulei infuzat cu chili, până când tot lichidul este absorbit. Se scot şi se amestecă cu chives tocat.

Într-o tigaie cu puțin ulei fierbinte se așează bucățile de carne. Se gătesc 8-10 minute, până sunt bine făcute, dar încă suculente. Se scot pe o farfurie.

Pe tortilla, se așează frunzele de salată, fâșiile de ardei, ciupercile și carnea de curcan. Se aduc trei dintre margini spre interior și se înfășoară precum un burrito. 

Se servește imediat.

 

 

TIPS-URI

1

Tortilla poate fi unsă cu maioneză amestecată cu masala pentru un plus de gust.

COMENTARII (11)

Lau 1

06.02.2013, 20:33

gustos

Bucatardinpasiune 1

06.02.2013, 21:29

O gustare perfecta!!!

danakarin 1

07.02.2013, 06:44

Foarte bun, perfecte aromele!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55