AndreeaMaria

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 28.10.2010

RETETE37
PRIETENI13
Retete / Mancaruri cu carne

Pui cu broccoli in sos alb

In Pui la 30 Mai 2012

Se curata dovlecelul,se taie cubulete si se pune la fiert in apa cu putina sare,impreuna cu buchetelele de broccoli. Se scoate intr-o sita,ca sa se scurga de apa. Separat, intr-o tigaie din teflon se pun 4 linguri de ulei, in care se prajeste pieptul de pui dezosat si taiat cubulete. Se adauga...

Carne de vita cu legume la tigaie

In Vita la 15 Iun 2011

Puneti la fiert carnea de vitel. Dupa ce da in clocot,fierbeti cam 7 minute. Apoi scoateti carnea si o taiati in cubulete mici. Puneti intr-o tigaie mica ulei de masline( 3-4 linguri). Adaugati o mana de broccoli si una de baby carrots (morcovi). Acoperiti cu capac si lasati sa se...

Mancare de mazare cu pui

In Pui la 12 Apr 2011

Puneti intr-un vas ciocanelele si le fierbeti. Dupa ce s-a fiert carnea,puneti intr-o cratita ceapa sa se caleasca. Adaugati apoi carnea si putina sare,le amestecati bine si le mai lasati 1-2 minute sa se caleasca impreuna. Se pune apoi mazarea si se completeaza cu apa in care a fiert...

Pilaf de pui

In Pui la 7 Dec 2010

Copanelele se fierb in apa cu o ceapa si putina sare. Apa trebuie sa acopere carnea;se lasa sa fiarba la foc potrivit. Se ia spuma. Separat,fierbeti si morcovul;il taiati apoi rondele/cubulete. Se alege orezul,se spala si se scurge. Separat topiti 3 linguri de unt si puneti orezul...

Musaca de cartofi cu carne tocata

In Porc la 26 Noi 2010

Taiati cartofii cubulete. Caliti cepele in putin ulei. Intr-un vas puneti carnea tocata cu ceapa calita.Adaugati condimentele,patrunjelul tocat si ouale.Amestecati bine compozitia. Ungeti o cratita cu ulei;puneti un rand de cartofi,unul de carne(tot asa pana terminati compozitia)...

Tochitura din carne de porc

In Porc la 18 Noi 2010

Taiati carnea in cubulete. Puneti intr-un tuci uleiul,caliti ceapa apoi adaugati cubuletele de carne. Dupa 10 minute adaugati rosiile decojite;mai lasati inca 10 minute sa se caleasca apoi puneti foaia de dafin,boabele de piper,usturoiul si sare dupa gust;mai lasati inca 10 minute pe...

Varza cu carne de porc

In Porc la 18 Noi 2010

Se caleste ceapa apoi adaugati pieptul de porc/kaiserul taiat in bucati mai mici,lasati sa se caleasca cateva minute,apoi adaugati ardeiul,morcovul si rosiile decojite. Se calesc bine dupa care se adauga varza -puneti la inceput doar o varza taiata, adaugati frunza de...

Orez cu pui si legume

In Pui la 3 Noi 2010

Se fierbe pieptul de pui si se ia spuma. Il scoateti apoi pe o farfurie si il taiati in bucatele sau fasii (dupa preferinta). Pastrati apa in care a fiert pieptul de pui. Puneti intr-o cratita 3 linguri de ulei si caliti ceapa. Adaugati apoi amestecul de legume si cartoful taiat cubulete;...

Afisate 1 - 8 din 8 retete    

Postari recente

publicat la 27.06.2012

Legume la gratar

publicat la 19.06.2012

Tort de mere

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

In capul tau e un talmes-balmes ca la nasu’! Norocul tau ca e bine insurubat pe gat, altfel cine stie pe unde l-ai pierde.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]