Musaca de cartofi cu carne tocata

de AndreeaMaria in Porc, 26 Noi 2010 | 32524 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600-700 gr de cartofi
  • 500 gr carne de porc tocata
  • 2 cepe
  • 2 oua
  • ulei
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • o legatura de patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi cu carne tocata:

Taiati cartofii cubulete.


Caliti cepele in putin ulei.


Intr-un vas puneti carnea tocata cu ceapa calita.Adaugati condimentele,patrunjelul tocat si ouale.Amestecati bine compozitia.


Ungeti o cratita cu ulei;puneti un rand de cartofi,unul de carne(tot asa pana terminati compozitia)


Mai puneti 2 linguri de ulei si o cana de apa. Bagati la cuptor la foc potrivit pentru ~45 minute(depinde de cuptorul fiecaruia)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

elena1988 1

08.02.2011, 10:32

Lau 1

19.02.2011, 22:33

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 09:02

foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc impletit cu sos de usturoi