Jambon de porc la cuptor

de MotanLaOale in Porc, 27 Apr 2015 | 7308 vizualizari

 

Dureaza pana se face dar este tare bun1

 

INGREDIENTE

  • 1 felie jambon de porc cu sorici (1600g)
  • 100ml ulei
  • 4-5 foi dafin
  • 1 lingurita boabe de piper
  • cimbru
  • boia de ardei dulce
  • vegeta
  • piper macinat
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jambon de porc la cuptor:

Bucata de jambon se spala si se cresteaza soriciul in 5-6 locuri

Se pune la fiert in apa cu sare, foi de dafin si piper boabe 20-25 minute.

Se ia spuma formata.

Se pune uleiul intr-o tava si se pune in ea bucata de jambon fiarta si scursa de zeama.

se intoarce pe ambele parti ca sa se unga cu ulai si se presara cu vegeta, piper macinat, boia de ardei dulce si cimbru.

Se completeaza cu zeama in care a fiert si se introduce in cuptorul preamcalzit.

Se intoarce pe ambele parti si se stropeste cu zeama din tava.

Cand este rumenita frumos pe ambele parti (dupa o ora, o ora jumatate) este gata.

Se serveste cu orice garnitura si salata sau muraturi.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se poate condimenta si cu alte mirodenii care va plac.

2

Se poate folosi si boia de ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Jambon de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piftie