Carne de porc si taitei in sos dulce de soia

de Satisfyyourcravings in Porc, 3 Noi 2016 | 661 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame taitei (eu am folosit mie- taitei indonezieni)
  • 250 grame muschi de porc
  • 1 lingurita mix 5 condimente chinezesti
  • 3 linguri ulei
  • 200 ml sos dulce de soia (ketjap manis)
  • 2 cm ghimbir proaspat
  • 800 grame mix legume chinezesti (muguri de fasole, praz, ardei rosu, galben, verde, ceapa rosie)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc si taitei in sos dulce de soia:

Se fierb taiteii conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa sarata.


Se pudreaza carnea de porc cu mixul de condimente chinezesti, sare si piper.


Se incalzesc 2 linguri de ulei intr-o tigaie (eu am folosit una din fonta) si se prajeste carnea 7 minute, intorcand-o frecvent. In ultimele doua minute, se adauga 2 linguri sos dulce de soia. Se transfera carnea pe o farfurie si se pastreaza la cald.


Se rade ghimbirul si se soteaza in restul de ulei. Se adauga legumele si se gatesc 4 minute. Se adauga taiteii fierti si restul de sos de soia si se mai lasa 1 minut.


Se taie carnea in fasii si se amesteca cu taiteii.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc si taitei in sos dulce de soia" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Bunica 1

03.11.2016, 18:32

Ce-mi placeeeee!

Camelya 1

03.11.2016, 18:44

Bya Ralu 1

03.11.2016, 19:27

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu sos, la cuptor