Carne de porc si taitei in sos dulce de soia

de Satisfyyourcravings in Porc, 3 Noi 2016 | 3722 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame taitei (eu am folosit mie- taitei indonezieni)
  • 250 grame muschi de porc
  • 1 lingurita mix 5 condimente chinezesti
  • 3 linguri ulei
  • 200 ml sos dulce de soia (ketjap manis)
  • 2 cm ghimbir proaspat
  • 800 grame mix legume chinezesti (muguri de fasole, praz, ardei rosu, galben, verde, ceapa rosie)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc si taitei in sos dulce de soia:

Se fierb taiteii conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa sarata. 

Se pudreaza carnea de porc cu mixul de condimente chinezesti, sare si piper. 

Se incalzesc 2 linguri de ulei intr-o tigaie (eu am folosit una din fonta) si se prajeste carnea 7 minute, intorcand-o frecvent. In ultimele doua minute, se adauga 2 linguri sos dulce de soia. Se transfera carnea pe o farfurie si se pastreaza la cald.

Se rade ghimbirul si se soteaza in restul de ulei. Se adauga legumele si se gatesc 4 minute. Se adauga taiteii fierti si restul de sos de soia si se mai lasa 1 minut. 

Se taie carnea in fasii si se amesteca cu taiteii. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc si taitei in sos dulce de soia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne de porc