Mancare de mazare cu pui

de AndreeaMaria in Pui, 12 Apr 2011 | 4740 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 ciocanele de pui
  • 2 borcane de mazare (borcan la 800 g)
  • 1 ceapa medie
  • 100 ml suc de rosii sau 2 linguri de bulion
  • 1 lingura de faina
  • ulei
  • sare dupa gust
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 lingurita de knorr legume
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare cu pui:

Puneti intr-un vas ciocanelele si le fierbeti.


Dupa ce s-a fiert carnea,puneti intr-o cratita ceapa sa se caleasca.


Adaugati apoi carnea si putina sare,le amestecati bine si le mai lasati 1-2 minute sa se caleasca impreuna.


Se pune apoi mazarea si se completeaza cu apa in care a fiert carnea,cat sa acopere mancarea.


Se lasa sa fiarba,se adauga sucul de rosii amestecat bine cu faina.Se mai lasa sa fiarba ~10 minute,amestecand din cand in cand.


Se potriveste de sare,knorr legume si se adauga patrunjelul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu pui" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

AndreeaMaria 1

14.04.2011, 11:56

multumesc pt aprecieri

ionela2682 1

12.05.2011, 09:41

OFFF...mazarea..mancarea mea preferata!

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 08:48

nu am mai mancat dar arata super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Prânzul de Duminică – Copănele de pui cu cus cus