GretaRachita

1

Bucataras
incepator

Padova

Bucataras din 07.08.2013

RETETE31
PRIETENI35
Retete / Aperitive / Garnituri

Cheesecake cu gorgonzola si nuci

In Aperitive / Garnituri la 5 Apr 2014

Lasam untul sa se inmoaie la temperatura camerei. Punem foile de gelatina in apa rece. Intre timp maruntima bine feliile de paine bisotata si le mixam impreuna cu untul. Punem compozitia obtinuta ca si baza in paharele (cu aceste ingrediente am facut 5  paharele). Amestecam apoi bine...

Placinta de naut cu stracchino si pesto de busuioc

In Aperitive / Garnituri la 29 Mar 2014

Am cernut faina, am adaugat lent apa amestecand incontinu pentru a nu se forma cocoloase. Am adaugat un varf de cutit de sare si uleiul. Am lasat sa se odihneasca (intre 12 si 24 de ore) – eu am facut compozitia seara si am pregatit placinta a doua zi dupa masa. Inainte de a pregati...

Pancakes sarate cu ceapa si cartofi

In Aperitive / Garnituri la 6 Mar 2014

Am curatat cartofii si ceapa si le-am taiat cuburi. Am pus totul intr-un robot de bucatarie si am mixat pana ce am obtinut un amestec omogen, aproape cremos. Am adaugat oul, faina, sarea si am amestecat. Intr-o tigaie de teflon am pus un fir de ulei de masline si am lasat sa se incalzeasca. Am...

Chitelute de piept de pui pentru 9 luni superbe

In Aperitive / Garnituri la 12 Feb 2014

Taiem marunt ceapa si o calim in putin ulei, adaugam mazarea, saram si piperam si lasam pe foc circa 20 minute adaugand din cand in cand (la nevoie) apa calda. Taiem pieptul de pui felii subtiri, incalzim o bistechera si coacem pieptul de pui 2 minute pe parte. Le punem apoi la racit, dupa...

Placinta cu salata

In Aperitive / Garnituri la 3 Feb 2014

Amestecam faina cu 50 ml de apa calduta, un pic de sare si o lingura de ulei. Framantam pana ce obtinem o pasta fina, invelim aluatul in folie si il lasam sa se odihneasca aproximativ 30 de minute in frigider. Intre timp spalam salata si o taiem fasii. Taiem ceapa si o calim cu un fir dr ulei...

O mamaliguta verde

In Aperitive / Garnituri la 21 Ian 2014

Am fiert apa, am adugat sare, uleiul si apoi incet, in ploaie faina, continuand sa mestec pe foc mic. Am lasat sa fiarba circa 10 minute, acoperita cu o folie de aluminiu, amestecand din cand in cand. Am adugat mazarea si am acoperit din nou cu folie de aluminiu continuan sa amestec din cand...

Tortulete de orez cu inima de bacon si mazare

In Aperitive / Garnituri la 18 Ian 2014

Inainte de toate am pregatit mazarea. Am prajit putin in tigaie baconul (fara a folosi ulei); am adaugat mazarea congelata si am lasat-o cateva minute cu baconul amestecand din cand in cand. Am adaugat un polonic de supa de legume si le-am lasat pe foc circa 10 minute, astfel...

Chiftelute de cous cous

In Aperitive / Garnituri la 15 Ian 2014

Mai intai de toate am fiert cartofii, i-am curatat si i-am dat pe razatoare. Intre timp am pregatit cous cous-ul urmand instructiunile de pe ambalaj. Am curatat si dat pe razatoare morcovii. Am spalat si razalit zuchinele. Am calit putin morcovii si zuchinele intr-o tigaie cu un fir de ulei,...

Rulouri de somon cu branza de capra si caviar

In Aperitive / Garnituri la 14 Ian 2014

Am taiat marunt arpagicul. Am amestecat bine branza cu uleiul, sare, piper, suc de lime, frunzele verzi de arpagic. Am intins fileurile de somon si peste acestea am intins crema de branza. Am rulat fileurile si le-am pus pe fiecare in parte in picioare peste cate o bucata de salata....

Mousse de ton pe crostini de paine de secara

In Aperitive / Garnituri la 8 Ian 2014

Amestecam bine tonul cu branza si putina sare. Taiem painea in patratele si ajutandune cu 2 lingurite formam bilute de mousse de ton pe care le asezam deasupra crostinilor.  Pe fiecare biluta punem cate o boaba de cappero. ostini.  Sunt simpli dar de un mare efect. Gustul de ton...

Cheesecake cu gorgonzola si nuci

In Aperitive / Garnituri la 8 Ian 2014

Lasam untul sa se inmoaie la temperatura camerei. Punem foile de gelatina in apa rece. Intre timp maruntim bine feliile de paine bisotata si le mixam impreuna cu untul. Punem compozitia obtinuta ca si baza in paharele (cu aceste ingrediente am facut 5  paharele). Amestecam apoi bine...

Risotto cu portocala

In Aperitive / Garnituri la 6 Ian 2014

Spalam bine portocalele, le uscam si le radem doar partea portocalie a coajei (folosesc pentru asta dispozitivul special pentru curatat cartofi). Taiem coaja in fasii subtiri. Stoarcem portocalele si tinem sucul deoparte. Tocam marunt ceapa si o calim cu putin unt. Adaugam orezul si il lasam...

Afisate 1 - 12 din 12 retete    
 
Camara Bucatarasilor

In cont 40

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 

TOP
utilizatori

Rocsi

6132 puncte

mihaelar63

5384 puncte

katty

4584 puncte

mirela0911

4320 puncte

Constelatialeu

4072 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro