Cheesecake cu gorgonzola si nuci

de GretaRachita in Aperitive / Garnituri, 5 Apr 2014 | 3760 vizualizari

 

Visez bucataria, respir bucataria, mereu in cautare de noi retete, mereu in cautare de noi ingrediente, trebuie sa gust tot, sa miros tot: este oare o obsesie sau o mare iubire?

 

INGREDIENTE

  • 100 g paine biscotata
  • 80 g unt
  • 200 g branza robiola
  • 200 g gorgonzola
  • 80 g nuci
  • 1 si 1/2 foi de gelatina
  • 100 ml lapte.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu gorgonzola si nuci:

Lasam untul sa se inmoaie la temperatura camerei. Punem foile de gelatina in apa rece. Intre timp maruntima bine feliile de paine bisotata si le mixam impreuna cu untul. Punem compozitia obtinuta ca si baza in paharele (cu aceste ingrediente am facut 5  paharele).

Amestecam apoi bine gorgonzola impreuna cu robiola. Scurgem gelatina si o inmuiem cu laptele cald. O incorporam in amestecul de branza. Adaugam si 50 g nuci macinate. Varsam crema obtinuta in paharele.

Nucile ramase le taiem nu foarte marunt, cu cutitul si le folosim pentru a decora cheesecake-urile noastre la pahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu gorgonzola si nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

simona72 1

05.04.2014, 11:44

Interesant! Bravo!!!

GretaRachita 1

05.04.2014, 13:05

Multumesc fetelor

Rocsi 1

05.04.2014, 20:09

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata Olivieh