Cheesecake cu gorgonzola si nuci

de GretaRachita in Aperitive / Garnituri, 5 Apr 2014 | 902 vizualizari

 

Visez bucataria, respir bucataria, mereu in cautare de noi retete, mereu in cautare de noi ingrediente, trebuie sa gust tot, sa miros tot: este oare o obsesie sau o mare iubire?

 

INGREDIENTE

  • 100 g paine biscotata
  • 80 g unt
  • 200 g branza robiola
  • 200 g gorgonzola
  • 80 g nuci
  • 1 si 1/2 foi de gelatina
  • 100 ml lapte.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu gorgonzola si nuci:

Lasam untul sa se inmoaie la temperatura camerei. Punem foile de gelatina in apa rece. Intre timp maruntima bine feliile de paine bisotata si le mixam impreuna cu untul. Punem compozitia obtinuta ca si baza in paharele (cu aceste ingrediente am facut 5 paharele).


Amestecam apoi bine gorgonzola impreuna cu robiola. Scurgem gelatina si o inmuiem cu laptele cald. O incorporam in amestecul de branza. Adaugam si 50 g nuci macinate. Varsam crema obtinuta in paharele.


Nucile ramase le taiem nu foarte marunt, cu cutitul si le folosim pentru a decora cheesecake-urile noastre la pahar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu gorgonzola si nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (9)

simona72 1

05.04.2014, 11:44

Interesant! Bravo!!!

GretaRachita 1

05.04.2014, 13:05

Multumesc fetelor

Rocsi 1

05.04.2014, 20:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort de biscuiti, cu crema de ciocolata

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Desert rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

RETETA RECOMANDATA
Saratele