Crenvusti in aluat de paine

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 15 Iul 2013 | 2655 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 400 g faina
  • 1 lingura untura
  • 1 cubulet drojdie proaspata
  • 1/2 lingurita sare
  • apa calduta
  • In plus:
  • 9 bucati crenvusti de curcan
  • 3 linguri lapte
  • oregano uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvusti in aluat de paine:

Intr-un vas punem faina, iar in mijloc se facem o gropita unde vom pune drojdia dizolvata in putina apa calduta si untura.


Adaugam apoi sarea si incepem sa framantam adaugand treptat apa calduta.


Trebuie sa ne rezulte un aluat nelipicios.


Acoperim vasul cu un prosop curat si lasam aluatul la crescut la loc cald pana isi dubleaza volumul.


Dupa ce si-a dublat volumul,intindem putin ulei pe o planseta si impartim in 9 bilute aproximativ egale.


Intindem fiecare bila de aluat, asezam crenvurstiul si rulam.


Precedam la fel si cu restul bucatiilor pana terminam.


Asezam cornurile obtinute intr-o tava tapetata cu hartie de copt si lasam la crescut inca 20 de minute.


Inainte de a baga tava la cuptor ungem fiecare corn cu putin lapte si presaram oregano.


Dam tava la cuptor pana se rumenesc usor, vreo 20-30 de minute.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvusti in aluat de paine" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

Angelina_Elena 1

15.07.2013, 20:02

Geanina87 1

15.07.2013, 22:00

tare buni

Angelina_Elena 1

15.07.2013, 23:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Crenvusti imbracat in foietaj