Crenvusti in aluat de paine

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 15 Iul 2013 | 2407 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 400 g faina
  • 1 lingura untura
  • 1 cubulet drojdie proaspata
  • 1/2 lingurita sare
  • apa calduta
  • In plus:
  • 9 bucati crenvusti de curcan
  • 3 linguri lapte
  • oregano uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvusti in aluat de paine:

Intr-un vas punem faina, iar in mijloc se facem o gropita unde vom pune drojdia dizolvata in putina apa calduta si untura.


Adaugam apoi sarea si incepem sa framantam adaugand treptat apa calduta.


Trebuie sa ne rezulte un aluat nelipicios.


Acoperim vasul cu un prosop curat si lasam aluatul la crescut la loc cald pana isi dubleaza volumul.


Dupa ce si-a dublat volumul,intindem putin ulei pe o planseta si impartim in 9 bilute aproximativ egale.


Intindem fiecare bila de aluat, asezam crenvurstiul si rulam.


Precedam la fel si cu restul bucatiilor pana terminam.


Asezam cornurile obtinute intr-o tava tapetata cu hartie de copt si lasam la crescut inca 20 de minute.


Inainte de a baga tava la cuptor ungem fiecare corn cu putin lapte si presaram oregano.


Dam tava la cuptor pana se rumenesc usor, vreo 20-30 de minute.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvusti in aluat de paine" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

Angelina_Elena 1

15.07.2013, 20:02

Geanina87 1

15.07.2013, 22:00

tare buni

Angelina_Elena 1

15.07.2013, 23:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

RETETA RECOMANDATA
Spirale in aluat de foietaj cu crenvursti si ketchup