Omleta cu fasole

de Tabita _ in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2013 | 3367 vizualizari

 

Un preparat rapid.

 

INGREDIENTE

  • 200 g fasole boabe din conserva
  • 1 ceapa
  • cimbru
  • busuioc
  • sare
  • 2 oua
  • putin ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu fasole:

Ceapa se curata, se spala si se toaca. Se pune la prajit in tigaia incinsa si se lasa putin, pana devine sticloasa.


Se scurge apa din conserva si se clateste fasolea in mai multe ape, apoi se bate.


Se adauga ceapa calita. Se asezoneaza cu sare, busuioc, cimbru si se amesteca bine.


Se bate oul, se ameteca cu fasolea batuta si se pune in tigaie in ulei incins.


Cand e facuta pe o parte se intoarce cu ajutorul unei farfurii pe cealalta parte.


Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se asezoneaza dupa gust.

2

Se serveste alaturi de o salata sau cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu fasole" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Tabita _ 1

07.06.2013, 22:41

Este Rocsi.

bucatarie_marocana 1

08.06.2013, 22:12

ce imi place fasolea cu sos de rosii,dar o sa incerc si omleta cu fasole sigur iese forte delicioasa.

Tabita _ 1

08.06.2013, 23:14

Amina sper sa iti placa si tie.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Brioche cu crema de patiserie
  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu rosii si ulei de masline