Croque monsieur in felul meu sau un mic rasfat in serile ploioase

de GretaRachita in Sandvisuri, 12 Apr 2014 | 3502 vizualizari

 

S-a incheiat o saptamana ploioasa, a inceput alta... ploioasa. Dar sa nu ne descurajam. Va veni si DUMNEALUI, Domnul Soare si pe strada noastra. Intre timp, tinand cont de faptul ca este luni, ca trebui sa mergem inainte cu ploaia va propun o mancare de lins degetele:

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de paine subtire cu lapte pentru tramezzini
  • 2 cuburi de spanac congelat
  • 1 nuca micuta de unt
  • 200 ml de lapte
  • cascaval
  • 1 rosie
  • salam
  • sare
  • piper
  • nucsoara
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Croque monsieur in felul meu sau un mic rasfat in serile ploioase:

Eu am pregatit unul cu salam si altul cu rosii si spanac.

am facut o crema cu circa 150 ml de lapte, circa 50 g de branza razalita, un pic de sare, piper si e nucsoara. Am taiat feliile de paine pentru tramezzini in 3 parti egale. Pentru fiecaretoast am  inmuiat in lapte o felie de paine , iar celelalte doua le-am prajit in tigae (fara ulei).

Am trecut apoi la asamblarea croque monsieurilor mele. Am aprins focul la 200  de grade, am tapetat o tava de cuptor  cu hartie pt copt si am asamblat astfel: pentru croque monsieur cu salam - o felie de paine prajita, spanacul saltat in tigae cu putin unt si sare, branza (o felie de cascaval sau gruviera, mozzarella sau chiar o felie de branza topita) + o felie de paine inmuiata in lapte + feliile de salam + felia de paine prajita si deasupra salsa mea cu lapte si branza. Pentru croque monsieur-ul vegetarian am inlocuit feliile de salam cu felii de rosie.

Am pus apoi sandwich-urile in cuptorul preincalzit la 200 grade, ventilat pentru 10-15 min. Delicios. Un adevarat rasfat pe o vreme ca asta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Croque monsieur in felul meu sau un mic rasfat in serile ploioase" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sendviş fitness