Rulouri de somon cu branza de capra si caviar

de GretaRachita in Aperitive / Garnituri, 14 Ian 2014 | 1368 vizualizari

 

Ma tot uit la pozele cu mancarurile realizate de mine si nu reusesc sa decid ce reteta sa va propun pentru seara aceasta….e luni, este zi de sarbatoare, este finalul sarbatorilor de iarna….mi-ar trebui cevacare s anu imi ocupe mult timp, ceva lejer, dar deva foarte chic, ceva care sa nu imi umple foarte mullt burta, dar care sa imi dea foarte multa energie, care sa ma faca sa stau bine, sa visez, sa sper intr-o saptamana mai buna. Pentru seara asta va propun o gustare cu rulouri de somon, branza de capra si caviar.

 

INGREDIENTE

  • 200 g de somon afumat filè
  • 50 g de branza moale de capra
  • 1 legatura de fire verzi de arpagic
  • 1 borcanel de caviar
  • 2 foi de salata
  • 1 fir de ulei
  • sare
  • piper
  • sucul de la o jumatate de lime
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de somon cu branza de capra si caviar:

Am taiat marunt arpagicul. Am amestecat bine branza cu uleiul, sare, piper, suc de lime, frunzele verzi de arpagic. Am intins fileurile de somon si peste acestea am intins crema de branza. Am rulat fileurile si le-am pus pe fiecare in parte in picioare peste cate o bucata de salata. Peste fiecare rulou am pus oua de caviar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de somon cu branza de capra si caviar" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Bya Ralu 1

14.01.2014, 15:34

bune

ianculubita 1

14.01.2014, 15:47

e bine si asa!!

GretaRachita 1

15.01.2014, 00:20

Multumesc tuturor si va pup

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Iahnie de fasole

ieri la 21:47

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Tartine rustice cu avocado, spanac si somon afumat