Tarta sarata ricotta si spanac

de nadea68 in Aperitive / Garnituri, 27 Dec 2015 | 1108 vizualizari

 

Pentru sarbatori am pregatit si o tarta rapida si gustosa. ..

 

INGREDIENTE

  • Aluat foietaj
  • 300 g ricotta
  • 200 g spanac
  • 100 g sunca
  • 2 galbenusuri
  • Sare
  • Piper
  • Patrunjel
  • Boia iute
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta sarata ricotta si spanac:

Scoatem aluatul din frigider si ne ocupam de umplutura.


Intr- un castron punem ricotta scursa bine de apa, adaugam spanacul. Spanacul l-am fiert cu un pic de sare si l- am maruntit.


Adaugam galbenusurile, sunca taiata cubulete, sare, piper, patrunjel si amestecam pana se omogenizeaza bine.


Incalzim cuptorul la 180•.aluatul il intindem si il punem intr- o forma rotunda de tarte.Turnam umputura peste aluat.ungem marginile, cu un pic de lapte sau ou.


Bagam la cuptor cam 30 minute sau pana cand umputura s-a intarit. Daca vedeti ca se arde deasupra, acoperiti cu o foaie de aluminiu.


Se serveste atat calda cat si rece. Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta sarata ricotta si spanac" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Xandrinne 1

28.12.2015, 09:01

miki_a 1

28.12.2015, 23:26

Foarte, foarte buna!

mihaelar63 1

03.06.2016, 14:35

Buna tarta . Si eu imi doresc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Papricas din ciuperci galbiori