Barcute"oua umplute cu pateu si ciuperci"

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 13 Noi 2010 | 10868 vizualizari

 

Super bune si de efect pe masa,mai ales la copii

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 3 linguri pline de pateu(by gaby)
  • 2 linguri de unt
  • 1 cutie de ciuperci
  • sare
  • piper

Pt maioneza:

  • 2 oua
  • ulei
  • mustar

pt barcute :

  • sunca Mozzarela 5 felii
  • scobitori 16 bucati
  • salata verde
  • ardei rosu
  • masline negre
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Barcute"oua umplute cu pateu si ciuperci":

Se fierb ouale tarI


Se curata de coaja, se taie in doua si se scoate galbenusul


Galbenusul se amesteca bine cu pateu(am pus pateu de casa ,reteta lui gaby)untul ,sare ,ciupercile scurse si tocate marunt si la final piper


Se umple albusurile cu compozitia, se aseaza intr-un vas cu salata verde si maioneza(maioneza fiecare stim cum se face nu mai scriu)


Se taie sunca in triunghiuri sau jumatati , se infige pe scobitoare se se pun pe oua,vor rezulta niste barcute haioase


Se decoreaza cu ardei rosu ,masline........................

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Barcute"oua umplute cu pateu si ciuperci"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (43)

divainbucatarie 1

19.11.2010, 15:19

barcutele acestea sunt foarte simpatice!

Ina 1

19.11.2010, 17:40

cata rabdare mai ai sa le bibilesti asa !!

Mihaela11_jo 1

19.11.2010, 22:57

Foarte frumoase!
Dar si gustoase

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

11390 puncte

RODIMUR

5340 puncte

mirela0911

5180 puncte

Rocsi

4900 puncte

Constelatialeu

4200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Albinita
  • 09

    MA

  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de cartofi, dres cu ouă și smântână

de RODIMUR 5

ieri la 23:13

Tort Fanta

ieri la 20:59

Muratura asortata

ieri la 19:48

Branzoaice umplute cu mere

ieri la 18:18

Fursecuri cu afine, curmale, nuci si migdale

de Ancutsa 5

ieri la 18:07

RETETA RECOMANDATA
Legume gratinate