Barcute"oua umplute cu pateu si ciuperci"

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 13 Noi 2010 | 13968 vizualizari

 

Super bune si de efect pe masa,mai ales la copii

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 3 linguri pline de pateu(by gaby)
  • 2 linguri de unt
  • 1 cutie de ciuperci
  • sare
  • piper

Pt maioneza:

  • 2 oua
  • ulei
  • mustar

pt barcute :

  • sunca Mozzarela 5 felii
  • scobitori 16 bucati
  • salata verde
  • ardei rosu
  • masline negre
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Barcute"oua umplute cu pateu si ciuperci":

Se fierb ouale tarI

Se curata de coaja, se taie in doua si se scoate galbenusul

Galbenusul se amesteca bine cu pateu(am pus pateu de casa ,reteta lui gaby)untul ,sare ,ciupercile scurse si tocate marunt si la final  piper

Se umple albusurile cu compozitia, se aseaza intr-un vas cu salata verde si maioneza(maioneza fiecare stim cum se face nu mai scriu)

Se taie sunca in triunghiuri sau jumatati , se infige pe scobitoare se se pun pe oua,vor rezulta niste barcute haioase

Se decoreaza cu ardei rosu ,masline........................

Daca ti-a placut reteta noastra "Barcute"oua umplute cu pateu si ciuperci"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (43)

divainbucatarie 1

19.11.2010, 15:19

barcutele acestea sunt foarte simpatice!

Ina 1

19.11.2010, 17:40

cata rabdare mai ai sa le bibilesti asa !!

Mihaela11_jo 1

19.11.2010, 22:57

Foarte frumoase!
Dar si gustoase

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu pate