Intr-o tigaie incapatoare, calim ceapa in ulei, adaugam ardeiul gras taiat cubulete; cand ardeiul s-a calit putin, adaugam ciupercile si vinul. Peste 5 minute, adaugam si rosiile si condimentele si lasam la fiert 10 minute.
La sfarsit se adauga untul si usturoiul, amestecam, potrivim de sare...
Cotletele le saram, le piperam, le stropim cu un pic de ulei, le acoperim si lasam la temperatura camerei 15 minute.
Intr-o tigaie turnam uleiul, asteptam sa incazeasca uleiul si adaugam usturoiul zdrobit cu lama cutitului. Cand usturoiul s-a rumenit, il scoatem si-l aruncam.
Adaugam...
Intr-o tigaie turnam 2 linguri ulei, asteptam sa se incalzeasca si adaugam caracatita, acoperim si o fierbem la foc mic 15-20 minute. Oprim flacara si o lasam sa raceasca putin.
Separat in alta tigaie incapatoare, sotam 2 minute usturoiul, adaugam ceapa, sotam pana ceapa devine...
Spalam vanata, apoi taiem felii nu mai groase de 5 mm, insa nu taiati vanata pana la sfarsit. Presarati vanata cu sare si lasati-o pentru 30 min. Tot pentru 30 minute lasam si umplutura, amestecand toate ingredientele intr-un castron.
Dupa ce s-a scurs timpul, treceti vanata sub jetul de...
Tocana de ciuperci
Intr-o tigaie incapatoare, calim ceapa in ulei, adaugam ardeiul gras taiat cubulete; cand ardeiul s-a calit putin, adaugam ciupercile si vinul. Peste 5 minute, adaugam si rosiile si condimentele si lasam la fiert 10 minute. La sfarsit se adauga untul si usturoiul, amestecam, potrivim de sare...
Cotlete de miel cu sos de cirese amare si cimbrisor
Cotletele le saram, le piperam, le stropim cu un pic de ulei, le acoperim si lasam la temperatura camerei 15 minute. Intr-o tigaie turnam uleiul, asteptam sa incazeasca uleiul si adaugam usturoiul zdrobit cu lama cutitului. Cand usturoiul s-a rumenit, il scoatem si-l aruncam. Adaugam...
Caracatita cu orez in stil portughez
Intr-o tigaie turnam 2 linguri ulei, asteptam sa se incalzeasca si adaugam caracatita, acoperim si o fierbem la foc mic 15-20 minute. Oprim flacara si o lasam sa raceasca putin. Separat in alta tigaie incapatoare, sotam 2 minute usturoiul, adaugam ceapa, sotam pana ceapa devine...
Vinete cu carne in stil chinezesc
Spalam vanata, apoi taiem felii nu mai groase de 5 mm, insa nu taiati vanata pana la sfarsit. Presarati vanata cu sare si lasati-o pentru 30 min. Tot pentru 30 minute lasam si umplutura, amestecand toate ingredientele intr-un castron. Dupa ce s-a scurs timpul, treceti vanata sub jetul de...