DIANA B

1

Bucataras
incepator

ONESTI - BACAU

Bucataras din 06.09.2010

RETETE73
PRIETENI225
Retete / Aperitive / Garnituri

Placinte ardelenesti

In Aperitive / Garnituri la 1 Mar 2013

Se stie ca aluaturile nu sunt prietene cu mine, asa ca toate ingredientele pentru aluat le-am introdus in cuva masinii de paine (program framantare/dospire) in ordinea bine stiuta: apa, faina, sarea si drojdia uscata). In timpul acesta se face umplutura: branza se sfarama, se adauga piperul...

Creier pane

In Aperitive / Garnituri la 24 Noi 2011

Creierul se tine timp de 30 de minute in apa rece , ptr a iesi eventualul sange ; cel cumparat de mine , n-a prea avut ceea ce m-a facut sa ma gandesc daca a avut o oxigenare buna , iar daca ma gandesc si mai departe , sa nu fi facut cumva atac cerebral :))) . Se curata creierul de...

Gogosele apetisante

In Aperitive / Garnituri la 13 Noi 2011

Se fierb cartofii intregi in apa cu sare , dupa ce-au fost spalati foarte  bine ; se curata de coaja , se paseaza bine si se lasa sa se racoreasca . Se adauga branzeturile , untul moale , usturoiul pisat , ouale batute, faina , patrunjelul tocat , cimbrul uscat , sare si piper dupa gust si...

Ciuperci umplute (la cuptor)

In Aperitive / Garnituri la 25 Iul 2011

Se spala si se curata ciupercile fara a li se inlatura pielita palariei , se indeparteaza coditele si se stropesc cu zeama unei lamai , ptr a-si pastra culoarea . Se curata usturoiul si ceapa si se toaca marunt , impreuna cu coditele ciupercilor si toate se dau la calit cateva minute ,...

Chiftele de vara cu rosii de gradina

In Aperitive / Garnituri la 11 Iul 2011

Se trece prin masina de tocat de doua ori pieptul de pui , dupa ce-a fost dezosat(daca este cazul) , despielitat si bine spalat . Se toaca marunt , maruntel patrunjelul si mararul , usturoiul se piseaza si el f marunt . Totul se amesteca cu ravna , adaugandu-se si celelalte ingrediente ,...

Chiftelute de dovlecei

In Aperitive / Garnituri la 11 Iul 2011

Se curata dovleceii de coaja, se dau pe razatoarea cu ochiuri mari, se sareaza si se lasa la scurs intr-o strecuratoare, timp de cateva minute. Se curata usturoiul, mararul si patrunjelul si se taie marunt (usturoiul catei, se piseaza). Se amesteca dovleceii cu ouale batute spuma, se adauga si...

Risotto cu bacon si smantana

In Aperitive / Garnituri la 4 Apr 2011

Se da la topit untul  intr-o tigaie (cratita) destul de mare ; ceapa si baconul se taie marunt (julienne) si se dau la calit , cand ceapa a devenit sticloasa , se adauga orezul , amestecandu-se pana devine translucid si se stinge cu vinul . Cand s-a evaporat vinul se adauga supa putin...

Placinta cu smantana

In Aperitive / Garnituri la 24 Noi 2010

PREPARARE Se intinde aluatul intr-o forma rotunda ( D-30 cm ), unsa ( chiar daca pe prospect scrie , nu ). Se taie aluatul ce depaseste marginile tavii . Se bate smantana si se amesteca cu patrunjelul tocat fin , slaninuta taiata fasii , doua oua batute spuma si restul condimentelor .Se...

Afisate 1 - 8 din 8 retete    

Postari recente

publicat la 24.05.2013

GRATIN cu PIEPT de CURCAN

publicat la 14.03.2013

Papricas de pui cu galuscute

publicat la 01.03.2013

Placinte ardelenesti

Horosmopul tau de astazi:

Gemeni

Ia aminte la vorba bătrânească "Capra vecinului nu se îngrașă în ajun"!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]