Gogosele apetisante

de DIANA B in Aperitive / Garnituri, 13 Noi 2011 | 8627 vizualizari

 

Sunt intr-adevar apetisante si delicioase ...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 6 oua
  • 200 branza de vaci
  • 300 g branza framantata
  • 100 g unt
  • 3 catei usturoi
  • 1 leg patrunjel
  • 3 linguri faina
  • sare
  • piper
  • cimbru uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele apetisante:

Se fierb cartofii intregi in apa cu sare , dupa ce-au fost spalati foarte bine ; se curata de coaja , se paseaza bine si se lasa sa se racoreasca . Se adauga branzeturile , untul moale , usturoiul pisat , ouale batute, faina , patrunjelul tocat , cimbrul uscat , sare si piper dupa gust si se omogenizeaza bine . Compozitia se pune intr-un pos si se aseaza-n gramajoare intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt umezita (ptr a se putea aseza mai bine in tava) si se da la cuptor la foc potrivit (180 gr) ,pana cand se rumenesc frumos . In sarja a doua , eu am pus si-n forme de briose . Se pot servi calde cu smantana , dar sunt la fel de bune si reci . Un aperitiv bun si gustos , dar si de-o crontaneala intre mese .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele apetisante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Bucataras Medi 1

15.11.2011, 18:15

nebunie curata gogoselele astea...............am salvat reteta...............

Alina26 1

21.09.2013, 15:51

cat de bune sunt!!!!la fav!!!

DIANA B 1

21.09.2013, 16:53

Vaaai de capul meu ... batran si ... batran , nici nu stiam ca-i reteta mea , m-a convins platoul albastru . Am s-o repet ca mi se pare grozava

PS Va multumesc tuturor ptr aprecieri

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada cu crema de ness si visine

de Rocsi 9

ieri la 19:30

Pastă de ardei kapia copți și fasole boabe

de RODIMUR 5

ieri la 16:31

 Tortellini cu sunca si sos cremos

pe 18.01 la 18:46

RETETA RECOMANDATA
Intorsuri dulci si sarate