Carnati in aluat

de Lau in Aperitive / Garnituri, 20 Apr 2012 | 2156 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carnati
  • 250 g faina
  • 1 galbenus
  • 1 praf de sare
  • 2 linguri zahar
  • 5 linguri ulei
  • 1 lingura otet
  • 1/2 praf de copt
  • apa calduta
  • UNS
  • 1 galbenus
  • 1 lingura lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati in aluat:

Faina o amestecam cu zaharul si sarea, facem gaura in mijloc, adaugam praful de copt stins in otet, uleiul, galbenusul si incepem sa framantam adaugand treptat apa calduta, daca este nevoie

Intindem o foaie si taiem patratele. Asezam o bucata de carnati si rulam

Asezam in tava unsa cu ulei, le ungem cu galbenusul desfacut cu 1 lingura lapte, dam tava la cuptor pana se rumenesc frumos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati in aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Carnati in aluat-0
Carnati in aluat-1
Carnati in aluat-2
Carnati in aluat-3
Carnati in aluat-4

COMENTARII (22)

mamaieelena

mamaieelena 1

21.04.2012, 18:55

iau si eu unul de pe farfurie...

Lau

Lau 1

21.04.2012, 22:23

Maria68

Maria68 1

22.04.2012, 18:59

f.f. gustosi

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!