Omleta cu brinza si marar

de liana_geicu in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2009 | 4108 vizualizari

 

pentru aceasta omleta m-am inspirat din rulada facuta de "Bucataras"....

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 50 ml lapte
  • marar
  • 4 felii de branza de vaca
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu brinza si marar:

Am batul ouale cu un praf de sare, am adaugat laptele si mararul tocat marunt. Am pus putin ulei in tigaie si cand s-a incins am pus omleta si am intins-o uniform pe toata suprafata tigaii. Cand s-a facut pe prima parte, am intors-o usor cu o paleta ca ca sa nu se rupa.


Am rasturnat omleta pe o farfurie, am ras cascaval si apoi am adaugat felii de branza si am rulat-o.


Am taiat rulada felii si am servit cu rosii, castraveti si masline.

TIPS-URI

1

Omleta se coace la foc mic pentru ca este groasa si trebuie sa se coaca bine, dar sa nu se arda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu brinza si marar" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

luminita20_2006 1

02.12.2009, 20:39

faina reteta

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 09:10

interesanta reteta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

6132 puncte

mihaelar63

5384 puncte

katty

4584 puncte

mirela0911

4320 puncte

Constelatialeu

4072 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de spanac cu cartofi
  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 01

    L

  • 02

    MA

  • 03

    MI

  • 04

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga cu branza la cuptor