Omleta cu brinza si marar

de liana_geicu in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2009 | 3197 vizualizari

 

pentru aceasta omleta m-am inspirat din rulada facuta de "Bucataras"....

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 50 ml lapte
  • marar
  • 4 felii de branza de vaca
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu brinza si marar:

Am batul ouale cu un praf de sare, am adaugat laptele si mararul tocat marunt. Am pus putin ulei in tigaie si cand s-a incins am pus omleta si am intins-o uniform pe toata suprafata tigaii. Cand s-a facut pe prima parte, am intors-o usor cu o paleta ca ca sa nu se rupa.


Am rasturnat omleta pe o farfurie, am ras cascaval si apoi am adaugat felii de branza si am rulat-o.


Am taiat rulada felii si am servit cu rosii, castraveti si masline.

 

TIPS-URI

1

Omleta se coace la foc mic pentru ca este groasa si trebuie sa se coaca bine, dar sa nu se arda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu brinza si marar" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

luminita20_2006 1

02.12.2009, 20:39

faina reteta

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 09:10

interesanta reteta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

RETETA RECOMANDATA
Zacusca a la Nana